Als een wolfje in schaapskleren

Als je maar schik hebt in het leven! Ikzelf moet altijd lachen om honden die een bijzondere outfit aan hebben. Daardoor ge├»nspireerd geraakt wilde ik ook zulke outfits maken. Ikzelf ben geen coupeuse dus na wat struinen op het internet, kan je dat soort dingen gewoon kopen voor weinig. Niet moeilijk doen en gewoon bestellen! Het duurt wel even, maar zo nu en dan komt er weer een pakketje uit verweggistan. Dan hijs ik weer wat aan bij Famke en kijk hoe het staat om vervolgens een storyboard te maken voor een filmpje. Die filmpjes komen nog! Maar ik kan het niet laten om die hilarische outfits alvast te laten zien…

Cowgirl sheriff
The lion queen
The lion queen, mijn oranjeleeuwin -;)
Famke als paard met cowboy op haar rug in ’t zadel (hier hadden we al een filmpje van gemaakt)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *