Thuiswerken…werkplek-inspectie!

Baasje werkt nog steeds thuis! De aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd..zo relaxed!

Tja, nog steeds leven we in een hele andere wereld. Door COVID-19 zijn wij genoodzaakt om zoveel mogelijk thuis te werken. Dat doen we dus ook. Zo min mogelijk contacten met anderen om een besmetting te voorkomen. Er is immers nog geen vaccin. Gelukkig is hier de thuiswerkplek goed ingericht. Een goede bureaustoel, een goede internetconnectie met veel beeldbellen, een Upstaa om op hoogte te kunnen werken en dat in een perfecte prima omgeving middenin de natuur waar de vogels fluiten en de eekhoorns door de tuin en bomen heen rennen. Famke vind het prima. Als we toch de deur uit moeten voor een reportage of filmopname, kan Famke mee in de auto of prima even thuis blijven. Af en toe, voert Famke toch even een werkplek-inspectie uit. Liggen er broodkruimels op het toetsenbord die opgeruimd moeten worden? Ziet alles er nog wel goed uit? Met een knuffel krijg ik gelukkig een positieve reactie en is alles weer goedgekeurd en kan ik weer verder met beeldschermwerk. #trots op mijn persoonlijke inspecteur!

Famke voert een werkplek inspectie uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *