Oei! het wordt echt kouder….

Tja, Duitse Pinschers hebben een enkele vacht. Met de dalende temperaturen toch maar even online een extra vachtje geshopt. Als ikzelf een extra dikke jas aan trek, waarom mijn hondje dan ook niet een functionele outfit?!

Famke’s nieuwe winter outfit

Het kopen op internet is niet altijd even gemakkelijk: je kunt niet ‘passen’ en gelijk de juiste maat weten. De eerste levering viel een beetje groot uit maar gelukkig bij de volgende bestelling was het helemaal pas!

Famke laat het allemaal over zich heen komen. Als ze in iets ‘gehesen’ wordt, blijft ze helemaal stil staan en voelt ze zich ingepakt, zonder bewegingsvrijheid (terwijl dat natuurlijk niet zo is). Na enkele minuten lijkt ze het toch vergeten en loopt ze keurig mee.

Zo ook op de training vanavond. Dan sta/zit je soms best een tijdje stil. Dan is een extra laagje een heerlijke bijkomstigheid! Je hebt het niet onaangenaam koud en kunt heerlijk doen wat je gevraagd wordt!

High Five op een krukje

Wij zijn goed voorbereid op de regen en de kou, net als de paarden die ook een extra dek op hebben met dit weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *